اجرای 18 پروژه آبخیزداری در استان اصفهان

تاریخ انتشار : 1402/02/16 - ساعت انتشار: ١٥:٣٥ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: امسال 18 پروژه آبخیزداری در این استان با اعتباری بالغ بر هزار و 800 میلیارد ریال اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی به نقل از ایسنا- ابوطالب امینی، در نشست با فرماندار تیران و کرون به اجرای طرح‌های آبخیزداری در استان اصفهان اشاره و اظهار کرد: مطالعات سه و نیم میلیون هکتار طرح آبخیزداری در این استان انجام شده که دو و نیم میلیون هکتار آن در قالب 170 بند خاکی و 45 پیش سیلاب اجرا شده است.
وی افزود: این تعداد بند خاکی امکان ذخیره 100 میلیون مترمکعب آب را در یک زمان مشخص داشته و سهم خوبی در پیشگیری از خسارت در هنگام سیل و باران‌های شدید دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با بیان اینکه بارش‌های باران سال زراعی فعلی هیچ خسارتی به این سدها وارد نکرده است، خاطرنشان کرد: نبود این بندهای خاکی منجر به خسارت به مناطق شهری، بیابانی و کشاورزی می‌شد.
وی ادامه داد: احداث بندهای خاکی و پروژه‌های آبخیزداری در دستور کار قرار گرفته و امسال 18 پروژه آبخیزداری در این استان با اعتباری بالغ بر هزار و 800 میلیارد ریال شامل احداث بند خاکی، طرح‌های آب و خاک و بیابان‌زدایی اجرا می‌شود.
به گفته امینی اعتبار مورد نیاز این پروژه‌ها از محل تهاتر وزارت جهاد کشاورزی و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) سپاه اجرا خواهد شد که سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری ناظر بر آن است.
در ادامه مدیرکل منابع طبیعی استان اصفهان اضافه کرد: احداث این پروژه‌ها بر اساس نیازسنجی و مطالعات صورت گرفته در اولویت قرار گرفته‌اند.
وی احداث بندهای خاکی و طرح‌های آبخیزداری را در کاهش خسارت در هنگام سیل مهم خواند و گفت: توزیع اعتبارات در این خصوص لازم و نیاز به همکاری دیگر بخش‌ها است.
این مقام مسئول منابع طبیعی خاطرنشان کرد: در روستای گنهران از توابع تیران و کرون نیز مسیر انحراف آب به سمت بیابان با همکاری بنیاد مسکن ایجاد می‌شود تا در شرایط بارش‌ها خسارت به مناطق مسکونی وارد نشود.
در ادامه این جلسه فرماندار تیران و کرون نیز با اشاره به بارش برف و باران در سال زراعی فعلی، اظهار کرد: روستای گنهران به دلیل حجم بارش‌ها و نداشتن بستر برای هدایت به سمت بیابان و مناطق غیرمسکونی دچار مشکل بوده و آب‌ها به سمت مناطق مسکونی می‌رود.
علی محمدی کیا با اشاره به وضعیت حاصلخیز این منطقه، تأکید کرد: حفظ منابع طبیعی و محیط زیست در این شهرستان مورد توجه و از اولویت‌های مدیریتی به حساب می‌آید.
وی بیان کرد: حفظ مراتع و عرصه‌های طبیعی و اجرای طرح کاداستر به صورت تیمی و مشارکت بخشی مردم انجام می‌شود و مانع از تخریب و سوءاستفاده شده است.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here