بیش از 620 هزار هکتار عملیات آبخیزداری در سطح استان لرستان محقق شده است
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان مطرح کرد: در سطح استان حداقل میبایست یک میلیون و 500 هزار هکتار اقدامات آبخیزداری انجام شود که تاکنون تنها 620 هزار هکتار آن محقق شده است.
به گزارش پایگاه خبری گریت نیوز،حسین میرزایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه برای اجرای عملیات آبخیزداری به شدت نیازمند اعتبارات هستیم، تصریح کرد: اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری موجب کنترل سیلاب و رسوب میشود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: سهم این استان در طرح کاشت یک میلیارد درخت، 30 میلیون اصله نهال طی چهار سال است.
وی با بیان اینکه 75 درصد مساحت استان لرستان را جنگل و مرتع تشکیل میدهد، اظهار داشت: این استان دارای یک میلیون و 200 هزار هکتار جنگل و 880 هزار هکتار مرتع است و رتبه اول وسعت جنگل در منطقه زاگرس را به خود اختصاص داده است.
وی هدف اصلی اداره کل منابع طبیعی استان را حفظ و توسعه جنگلها و مراتع دانست و افزود: به مناسبت هفته منابع طبیعی اجرای طرح کاشت مردمی یک میلیارد درخت آغاز شد که سهم استان لرستان در این طرح کاشت 30 میلیون اصله نهال طی چهار سال است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ادامه داد: برای اجرای این طرح باید سالیانه 7 میلیون و 500 هزار اصله نهال در استان تولید شود به همین دلیل نیازمند همکاری مردم هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم اجرای عملیات آبخیزداری در سطح استان تاکید کرد و گفت: 25 درصد از مساحت لرستان دارای شیب 45 درصدی است به همین دلیلی میانگین فرسایش و رسوب خاک در این استان از میانگین کشوری بالاتر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان درخصوص حفاظت از عرصههای منابع طبیعی، عنوان کرد: حفاظت وضع موجود مهمترین وظیفه ما است به همین دلیل دو رویکرد هوشمندسازی حفاظت و مردمیسازی در این حوزه مد نظر قرار گرفته شده است.
وی اضافه کرد: در سطح استان 13 هزار همیار طبیعت وجود دارد که در بحث رصد و پایش به ما کمک میکنند و نقطه ضعفهای این اداره کل را پوشش میدهند.
میرزایی در ادامه سخنانش به موضوع اختلاف منابع طبیعی با مردم در رابطه با اراضی ملی اشاره کرد و افزود: هر جایی که سابقه کاشت و احیا وجود داشته باشد آن اراضی به مردم برمیگردد، زیرا ما همراه مردم هستیم و به دنبال اقامه دعوا بر علیه آنها نیستیم.
وی با تاکید به اینکه با خاطیان قطع درختان برخورد جدی میشود، اظهار داشت: متاسفانه در استان ما تقاضا برای زغال بلوط و به دنبال آن قطع درختان زیاد است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |