تشکیل 705 فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی در اصفهان

تاریخ انتشار : 1401/02/04 - ساعت انتشار: ١٢:٤١ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت: با تلاش و پیگیری یگان حفاظت این نهاد در یک سال اخیر ۷۰۵ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی و عرصه‌های طبیعی در استان تشکیل شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت: با تلاش و پیگیری یگان حفاظت این نهاد در یک سال اخیر ۷۰۵ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی و عرصه‌های طبیعی در استان تشکیل شده است.

محمدعلی کاظمی مساحت مربوط به پرونده های مورد اشاره را یک هزار و ۴۲۴ هکتار اعلام کرد و افزود: مراحل قانونی و پیگیری قضایی این پرونده‌ها در حال پیگیری و انجام است.

وی اضافه کرد: در این مدت ۲۴۱ فقره پرونده اجرای احکام به مساحت ۷۹۷ هکتار نیز با حکم قضایی در استان داشتیم که بازگرداندن اراضی ملی و عرصه‌های تصرف شده به دولت را در پی داشت.

وی خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر همچنین ۴۸ فقره پرونده پیشگیری از تصرف در گستره ای بالغ بر ۵۱ هکتار نیز در استان پیگیری و به جلوگیری از ساخت و ساز غیرقانونی منجر شد.

کاظمی افزود: اجرای احکام و قلع و قمع نیاز به اعتبارات کافی و تجهیزات کافی دارد که در این ارتباط با استانداری مکاتباتی صورت گرفته است.

وی اظهارداشت: اجرای احکام و خلع ید اراضی ملی و دولتی از مسائل مهم در حفاظت از منابع طبیعی به شمار می رود و در شورای حفظ بیت المال نیز همواره بر جدیت بیشتر و توجه به آن تاکید می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت: اطفای ۴۱ فقره حریق در سال گذشته به مساحت ۸۰ هکتار و با کاهش ۵۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، از آن از دیگر فعالیت‌هایی بود که در راستای حفاظت از منابع طبیعی در این استان انجام گرفت.

نگاهی به وضعیت عرصه‌های طبیعی اصفهان حاکیست که این خطه با ۲۴ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن  را معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار عرصه‌های منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل معادل (۴ درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع معادل (۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان معادل (۳۲ درصد) در بر گرفته است.

جنگل‌های استان اصفهان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارند.

استان اصفهان از نظر تقسیم بندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی غرب و جنوب استان را شامل می‌شود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار می‌رود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here