بررسی عملکرد منابع طبیعی استان زنجان در اجرای برنامه اقدام سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار : 1400/06/23 - ساعت انتشار: ١٤:١٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

در نهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400، پیشرفت اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان مورد بررسی قرار گرفت.

در نهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400، پیشرفت اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، بعدازظهر روز دوشنبه، نهمین جلسه بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400 با حضور دکتر مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و مدیران عضو ستاد در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد و پیشرفت ادارات کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان مورد بررسی قرار گرفت.
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در این جلسه در پاسخ به یکی از مدیران در خصوص تصویب «طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی» در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: این سازمان با انتقال قطعی عرصه‌های واگذاری به افراد مخالف است و این اقدام را خسارت به انفال عمومی می‌داند.
دکتر مسعود منصور با اشاره به این نکته که سیاست سازمان جنگل‌ها بر پایه توسعه پایدار است ادامه داد: اگر بحث اشتغال و تولید است بهره‌برداری برای فعالیت‌های تولیدی می‌تواند در قالب ماده ۳ انجام شود و نیازی به ارایه سند جهت مالکیت خصوصی زمین به اشخاص نیست و مالکیت عمومی عرصه‌ها باید حفظ شود.
مسئول اول منابع طبیعی کشور اظهار داشت: در صورتی که زمینه انتقال قطعی عرصه‌های واگذار شده، به افراد مهیا شود، سوداگری زمین گسترش یافته و ثروت عمومی به ثروت خصوصی تبدیل می‌شود.
وی در خصوص کمیسیون رفع تداخلات که اجرای دو مقررات موازی را پیگیری می‌کند، گفت: این کمیسیون تصمیم‌گیری در زمینه رفع تداخلات را به کمیسیون‌هایی در مرکز استان‌ها محول کرده که همگی در رده مدیران کل استانی هستند و به همین دلیل شرایط بهتری برای تصمیم‌گیری وجود دارد و کارگروه‌های شهرستان نیز نقش تکمیل مدارک و ارسال آن به کمیسیون استانی را دارند اما ظاهراً در طرح پیشنهادی مجلس شورای اسلامی، تصمیم‌گیری در این طرح بجای کمیسیون استانی به کارگروه‌های شهرستانی محول شده است و با توجه به سطح تصمیم‌گیری در سطح شهرستان قطعا مشکلاتی را برای انفال و مالکیت عمومی به همراه خواهد داشت.
گفتنی است سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در سال 1400 برنامه‌ای تدارک دیده که در ذیل سه عنوان "تولید"، "پشتیبانی" و "مانع‌زدایی" 14 اقدام راهبردی را اولویت‌گذاری کرده است و در جلسات هفتگی به صورت مستمر پیشرفت استان‌ها را رصد می‌کند.






نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here