احیای عرصه های آسیب دیده از فعالیتهای معدنی در فسا
عرصه های آسیب دیده از فعالیتهای معدنی احیاء و بازسازی شدند

تاریخ انتشار : 1403/07/20 - ساعت انتشار: ١١:٠٨ - گروه خبری : فسا

امید کریم نیا رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فسا با اعلام این خبر گفت: به همت این اداره اجرای عملیات بازسازی عرصه های منابع طبیعی تخریبی ناشی از فعالیت های معدنی شرکت پیمانکاران فسا با همکاری شرکت تعاونی بهره برداران منابع طبیعی پاسارگاد و فسا به مساحت شش هکتار در محدوده معدن از سال 1402 در حال انجام می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت 6 هکتار از عرصه های تخریبی ناشی از فعالیت های معدنی در شهرستان فسا در حال بازسازی و احیا است.

 امید کریم نیا رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فسا با اعلام این خبر گفت: به همت این اداره اجرای عملیات بازسازی عرصه های منابع طبیعی تخریبی ناشی از فعالیت های معدنی  شرکت پیمانکاران فسا با همکاری شرکت تعاونی بهره برداران منابع طبیعی پاسارگاد و فسا به مساحت شش هکتار در محدوده معدن از سال 1402 در حال انجام می باشد.

وی افزود: با نظارت این اداره، شرکت تعاونی بهره برداران پاسارگاد در محدوده معدن مذکور گونه های آکاسیاسالیسینا، آکاسیاویکتوریا، کنار و اکالیپتوس غرس شده و توسط شرکت تعاونی بهره برداران منابع طبیعی فسا نگهداری و آبیاری می شود.

کریم نیا عنوان نمود:  به‌طورکلی معدن و معدنکاری خواسته یا ناخواسته با تخریب عرصه‌های منابع طبیعی همراه است و لازم است که این معادن باهدف پایداری منابع طبیعی بازسازی و احیا شده و تا جای ممکن شرایط تخریبی  ایجادشده، به حالت پیش از معدنکاری و یا نزدیک به حالت نخست برگردانده شود.

http://eita.com/emdadtabiat

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج